Trainen bij TCL

TCL biedt trainingsmogelijkheden voor junioren en senioren, van recreatief tot prestatief en van beginner tot gevorderd.
 
Rood Junior:
Rood is voor kinderen van 5-9 jaar. Er wordt geleerd hoe er moet worden bewegen en hoe de bal moet worden geslagen. Er wordt gespeeld op een klein stukje van de tennisbaan met een zachtere grote bal en een kleiner racket. Een les duurt een uur. Er wordt uitgegaan van 15 lessen in een serie.
 
Oranje Junior: Oranje is voor kinderen van 7-11 jaar. Er wordt gespeeld op 3/4 tennisbaan met iets zwaardere en kleinere ballen dan in rood. Een les duurt een uur. Er wordt uitgegaan van 15 lessen in een serie.
 
Groen Junior:  Groen is voor kinderen van 8-12 jaar. Er wordt gespeeld op een hele tennisbaan met iets lichtere tennisballen dan de reguliere tennisbal. Een les duurt een uur. Er wordt uitgegaan van 15 lessen in een serie.

Geel Junior: Geel is voor kinderen vanaf gemiddeld 13 jaar. Een les duurt een uur. Er wordt uitgegaan van 15 lessen in een serie.
 
Recreatief Senior: Voor startende tot gevorderde tennisser, die tennis (beter) onder de knie wil krijgen. Er wordt uitgegaan van 15 lessen in een serie. Een les duurt 1 of 1,5 uur.
 
Prestatief Senior: Tennis perfectioneren. Er wordt uitgegaan van 15 lessen in een serie.. Een les duurt 1,5 uur.
 
Trainingen worden gegeven door: https://www.maximumtennis.nl/inschrijven-2/tc-langenboom/
 
Junioren: € 5,30 per uur. (Inclusief de TCL sponsoring per jeugdlid met € 2,- per training.) 
(Elk half uur boven een uur per week per lid € 3,50)
 
Senioren: € 7,60 per uur (Elk half uur extra € 3,50)
 
Training groepsgrootte 4 personen: € 14,- per uur per persoon
Privétraining:                                     € 30,- per uur.
 
Trainingssessie: april tm september / oktober tm maart
 
Groepsgrootte: 8 tot 10 deelnemers (afwijkend in overleg met trainer)
 
Trainingsdagen en tijden: per sessie te bepalen in overleg met trainers en afgestemd op opgaven en activiteiten binnen de club. 
 
Inschrijven voor een trainingssessie kan via maximum tennis.
 
Wil je een proeftraining volgen vul dan het formulier in of wil je meer informatie neem dan contact op met: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 486 431 963

D'n Den TCLangenboom

Dennendijk 10
5453 KG Langenboom

KVK-nummer

40215835