Info lidmaatschap

Op deze pagina is alle informatie te vinden behorende bij een lidmaatschap TCL.
 
Als lid van TCL kun je veel informatie vinden op deze website omtrent de mogelijke interne en externe activiteiten. Eens lekker snuffelen door de verschillende pagina's levert veel informatie op. 
 
Elk lid van TCL kan na betaling van het contributiegeld gebruik maken van de tennisbanen. Om een baan te reserveren wordt aangeraden van te voren te reserveren via internet. In de "Handleiding Afhangen voor Leden" is uitgebreide info te vinden over afhangen via internet of het afhangsysteem in het paviljoen.
 
Afhangen en toegang tot het paviljoen zijn alleen mogelijk met een geldig KNLTB-pasje. Dit pasje wordt uitgereikt nadat de aanmelding lidmaatschap TCL bij de KNLTB is verwerkt en een pasfoto aanwezig is. Op het pasje staat het KNLTB-nummer waarmee je op diverse tennissites een account kunt aanmaken.
 
Om op de TCL-website in te kunnen loggen krijg je een toegangsprofiel toegestuurd. Pas na inloggen op de TCL-website zijn de ledenlijst en de baanreserveringen zichtbaar en te gebruiken. We raden aan direct gebruik te gaan maken om geen info te missen.
 
Daarnaast is het mogelijk met het KNLTB-nummer een account aan te maken op toernooi.nl. Een site waarop o.a. van de tennissport toernooien en andere activiteiten zichtbaar zijn. Dit is ook de enige manier om in te schrijven voor veel tennisactiviteiten. In onderstaande bijlage is een handleiding toegevoegd.
 
Binnen TCL worden diverse activiteiten georganiseerd zoals: trainingsmogelijkheden, Interne maangdagavond mix- en dinsdagochtend damescompetitie, KNLTB-competitie en Winter- en Zomertoernooi.
 
De donderdagavond is de vaste clubavond waar alle leden gratis vanaf 20.00 uur welkom zijn. De manier om meer TCL-leden te leren kennen tijdens 3 tennisrondes.
 
Elk TCL-lid draait mee in de bardiensplanner tijdens deze activiteiten door een aantal uren bardienst te vervullen. Via de bardienstplanner is er de mogelijkheid zelf een voor jouw geschikte dag en tijd te kiezen en hierop in te schrijven. Indien niet zelf gekozen wordt de bardienst gevuld door de planning.
 
Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt automatisch verlengd. Afmelden van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 31 december via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 486 431 963

D'n Den TCLangenboom

Dennendijk 10
5453 KG Langenboom

KVK-nummer

40215835