“Jetzt geht’s schon wieder los” op 29 december 2018

18 november 2018

Op zaterdag 29 december 2017 zal de 3e editie plaatsvinden van de tennisderby “Jetzt geht’s schon wieder los” tussen Langenboom en Mill. 
Dit jaar zal het strijdtoneel plaatsvinden op de tennisbanen van TC Langenboom. Om 16.00 uur worden de deelnemers in de kantine aan de Dennendijk 10 in Langenboom ontvangen met traditionele “Kaffee und Kuchen”. Daarna worden alle deelnemers gemixt en worden dubbelpartijen gespeeld tot ca. 22.00 uur. Rond 22.30 uur gaat met behulp van het “eindspel” bepaald worden welke tennisvereniging zich in 2019 kampioen van de dorpenderby mag noemen. Vorig jaar ging de grote prijs naar Langenboom en ontpopte de goed gekapte Robin Aalbers zich tot clubicoon voor TCL. Robin, ook wel bekend onder de naam “ijskonijn” omdat hij zijn zenuwen altijd de baas is, bleef als laatste over en bracht de beker weer terug naar Langenboom. De stand is nu 1-1! Lijkt het je leuk om net als Corine Reinen(winnares van de 1e editie) en Robin een jaar lang als held en/of heldin door je vereniging gezien te worden of heb je niets met die poespas maar vind je het gewoon leuk en gezellig het jaar af te sluiten met een tennistoernooi?
 Schrijf je dan voor 10 december in. Ben je geen lid of woon je bijvoorbeeld in een ander kerkdorp dan kun je je ook inschrijven en opgeven voor welke vereniging je uit wilt komen. Inschrijfgeld bedraagt 15 euro te voldoen bij aanvang van het toernooi. Hiervoor word je voorzien van koffie, hapjes en glimmende prijzen. Drank is exclusief. 
Opgave kan door een E-mail te sturen naar: [email protected] met daarin je naam en telefoonnummer. 

Namens de organisatie tot zaterdag 29 december! 
Petra, Hudy, Robert en Joop. 
2018 “Jetzt geht’s schon wieder los”

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 486 431 963

Address

Dennendijk 10
5453 KG Langenboom